Laatste Nieuws

05-10-2013 | Reactie Tolerance United| 0 reacties

Erwin Olaf lanceert op woensdag 15 mei a.s. Altijd al Anders – het nieuwste initiatief van Tolerance United – bij IHLIA in de Openbare Bibliotheek Amsterdam. De webdocumentaire Altijd al Anders vertelt het levensverhaal en de persoonlijke strijd van Nanda, een lesbische vrouw op leeftijd. 

Het ouderencomplex waar ze woont vormt het decor, hier laat Nanda haar stem horen en durft ze zichzelf te zijn. Als Nanda merkt dat haar lesbisch zijn niet door iedereen wordt gewaardeerd, besluit ze het er niet bij te laten zitten. De activist in haar wordt wakker. 

Op woensdag 15 mei a.s. vanaf 19.00 uur gaat de documentaire met gelijknamige website officieel online. Deze interactieve omgeving biedt niet alleen films, maar er is ook plaats voor diverse organisaties die bezoekers ondersteuning bieden bij vragen of als ze behoefte hebben aan advies.

 
 

Datum: woensdag 15 mei 2013 – vanaf 19.00 uur

Locatie: IHLIA – 6de etage OBA – Oosterdokskade 143 te Amsterdam

 

Zie voor verdere achtergrondinformatie de Facebookpagina: www.facebook.com/pages/Altijd-al-Anders-Odd-One-Out/126631094188792

 

 

Na 15 mei is de documentaire te bekijken op: www.altijdalanders.nl

 Jouw Reactie
Je naam :
Je e-mailadres :
 
Title Van Je reactie :
Je reactie :
   
Vul hiernaast de twee woorden in :
Over Ons

Onbekend maakt onbemind. Tolerance United wil de wederzijdse communicatie tussen homos en hetero's verbeteren.

Onze Projecten

Een postercampagne die ten doel heeft om homoseksualiteit binnen levensbeschouwelijke kring op een positieve manier bespreekbaar te maken.

Contact
Pers

Tolerance United krijgt gelukkig veel media aandacht voor haar projecten. Wij werken graag mee en staan altijd klaar voor het beantwoorden van vragen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 06-45781437.

Persbericht Geloof in Liefde >>
Recente berichten in de Media >>