Laatste Nieuws

10-23-2008 | Door redactie.| 0 reacties

Vandaag ontving de Tolerance United redactie het bericht dat de Footbal vs Pride postercampagne genomineerd was voor een Gouden Kabouter 2007, categorie 20 Pink Kabouter zie: http://www.goudenkabouter.nl/

De Gouden Kabouters worden ook wel de Oscars van het Amsterdams nachtleven genoemd. Met de betreffende postercampagne protesteerde Tolerance United tegen het gemeentelijke besluit om verschillende Gay straatfeesten te verbieden in verband met Amsterdam [ voetbal ] Tournament. Beide evenementen vonden plaats in dezelfde week van 2007 en om incidenten te voorkomen had de Gemeente Amsterdam besloten een aantal vergunningen voor Pride feesten niet te verlenen. Tegen het voetbalevenement werden echter niet of nauwelijks maatregelen genomen.

Helaas is de prijs aan onze neus voorbij gegaan, maar al met al wel een hele fijne erkenning voor alle sponsors, hulp, inzet en media-aandacht die we voor dit project ontvangen hebben.
 Jouw Reactie
Je naam :
Je e-mailadres :
 
Title Van Je reactie :
Je reactie :
   
Vul hiernaast de twee woorden in :
Over Ons

Onbekend maakt onbemind. Tolerance United wil de wederzijdse communicatie tussen homos en hetero's verbeteren.

Onze Projecten

Een postercampagne die ten doel heeft om homoseksualiteit binnen levensbeschouwelijke kring op een positieve manier bespreekbaar te maken.

Contact
Pers

Tolerance United krijgt gelukkig veel media aandacht voor haar projecten. Wij werken graag mee en staan altijd klaar voor het beantwoorden van vragen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 06-45781437.

Persbericht Geloof in Liefde >>
Recente berichten in de Media >>