Laatste Nieuws

11-04-2009 | redactie TU| 0 reacties

De Movisie Diversiteitsprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een project dat invulling geeft aan diversiteit. Dit jaar is het thema ‘Seksuele diversiteit… Hoe anders mag je zijn?’ Het “Geloof in Liefde” posterinitiatief heeft van de vakkundige jury een speciale aanmoediging ontvangen.
 

Het juryrapport omschrijft de foto’s op de Geloof in Liefde posters als krachtige beelden die zowel ontroeren als discussie oproepen.

   
 
Op het door Tolerance United in 2008 ontwikkelde posterinitiatief stond de liefdevolle acceptatie van homoseksuele stellen binnen diverse religieuze gezinnen centraal. Een positief voorbeeld wat navolging verdient aldus de jury.

De feestelijke uitreiking van de MOVISIE Diversiteitsprijs 2009 vindt plaats tijdens het debat over seksuele diversiteit op maandag 9 november 2009 van 13.00 tot 17.00 uur. Locatie: RASA, Pauwstraat 13a te Utrecht.

Bij de tab Downloads op deze site zijn de “Geloof in Liefde” posters te downloaden.
 Jouw Reactie
Je naam :
Je e-mailadres :
 
Title Van Je reactie :
Je reactie :
   
Vul hiernaast de twee woorden in :
Over Ons

Onbekend maakt onbemind. Tolerance United wil de wederzijdse communicatie tussen homos en hetero's verbeteren.

Onze Projecten

Een postercampagne die ten doel heeft om homoseksualiteit binnen levensbeschouwelijke kring op een positieve manier bespreekbaar te maken.

Contact
Pers

Tolerance United krijgt gelukkig veel media aandacht voor haar projecten. Wij werken graag mee en staan altijd klaar voor het beantwoorden van vragen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 06-45781437.

Persbericht Geloof in Liefde >>
Recente berichten in de Media >>