Laatste Meningen

10-23-2008 | Wesley Niels| 0 reacties

Met verbazing ben ik jullie posters tegen gekomen. Ik heb niets tegen homosexualiteit, maar ik vind dit echt veel te ver gaan!


In mijn optiek (en ik denk bij vele andere Ajax Supporters) kan je het niet maken om reclame te maken waarbij onze club geassocieerd wordt met homosexualiteit d.m.v. een homo-paar wat een Ajax Shirt aan heeft.
 
Ik denk niet dat jullie veel sympathie kunnen verwachten bij Ajax Supporters en dat dit zelfs juist kan leiden tot aggressie en dat is het tegenovergestelde van wat jullie willen bereiken. Ik denk dat de supporters van de clubs in Spanje, Italie en England dit ook totaal niet waarderen. Hebben jullie ooit weleens nagedacht wat voor impact dit zou kunnen hebben?
 
Gelukkig heb ik nog weinig posters zien hangen in de stad dus veel mensen zullen het niet eens opmerken maar het is een principe kwestie. Ik vind de afbeeldingen van de posters zacht gezegd ongelukkig gekozen!
 
Ik hoop dat jullie in het vervolg wat meer nadenken over dit soort actie's en hoop niet voor jullie dat hier sanctie's op volgen door andere supporters in de vorm van geweld.
 
Mokumse groeten,
 
WesleyJouw Reactie
Je naam :
Je e-mailadres :
 
Title Van Je reactie :
Je reactie :
   
Vul hiernaast de twee woorden in :
Over Ons

Onbekend maakt onbemind. Tolerance United wil de wederzijdse communicatie tussen homos en hetero's verbeteren.

Onze Projecten

Een postercampagne die ten doel heeft om homoseksualiteit binnen levensbeschouwelijke kring op een positieve manier bespreekbaar te maken.

Contact
Pers

Tolerance United krijgt gelukkig veel media aandacht voor haar projecten. Wij werken graag mee en staan altijd klaar voor het beantwoorden van vragen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 06-45781437.

Persbericht Geloof in Liefde >>
Recente berichten in de Media >>