Laatste Meningen

11-07-2008 | Anoniem| 0 reacties

Als je in de stad loopt en op flyers, reclame en andere posters kijkt is er sprake van heel veel heteroseksualiteit.


En dan ook op tv. Hoeveel vrouwen wel niet afgebeeld worden met een man aan haar zijde die haar dan wellustig aanraakt? Er wordt steeds maar weer gewezen dat homoseksuele beeldtaal zoveel vunziger is dan de heteroseksuele beeldtaal. Naar mijn mening is iedereen al gewend aan het heterosekuele beeld. Het is zover doorgedrongen dat het niet eens meer opvalt. Wel.....dat was in de jaren 70 nog wel anders, toen reageerden mensen net zo op heteronaakt (lees : vrouwennaakt) als nu op homonaakt cq erotiek.

Pas als niemand meer opkijkt van een in mijn ogen puur suggestieve poster van voetbalsupporters, dan denk ik dat we op de goede weg zitten. Maarja, tot het zover is worden we als homo geacht in een ruiten blousje thuis bij elkaar een A seksueel leven te leiden en koffie te drinken ofzo.
Het zal nog een lange tijd duren eer de massa seks tussen mannen niet meer vies vind.
 Jouw Reactie
Je naam :
Je e-mailadres :
 
Title Van Je reactie :
Je reactie :
   
Vul hiernaast de twee woorden in :
Over Ons

Onbekend maakt onbemind. Tolerance United wil de wederzijdse communicatie tussen homos en hetero's verbeteren.

Onze Projecten

Een postercampagne die ten doel heeft om homoseksualiteit binnen levensbeschouwelijke kring op een positieve manier bespreekbaar te maken.

Contact
Pers

Tolerance United krijgt gelukkig veel media aandacht voor haar projecten. Wij werken graag mee en staan altijd klaar voor het beantwoorden van vragen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 06-45781437.

Persbericht Geloof in Liefde >>
Recente berichten in de Media >>