Laatste Meningen

10-23-2008 | Geen Stijl| 0 reacties

Die Gay parade ziet er tenminste uit als mensen die plezier hebben. Die relishit ziet er zoals gewoonlijk uit als mensen die het moeilijk hebben.


Pierre Moustache | 26-07-08 | 09:24 Wat een slappe foto's, zeg. De asexualiteit en de spruitjeslucht walmen ervanaf. Lekker veel grijs, met een kneuterig boodschapje in nog kneuteriger fontje. Die Gay parade ziet er tenminste uit als mensen die plezier hebben. Die relishit ziet er zoals gewoonlijk uit als mensen die het moeilijk hebben. Zwaar gesubsidieerd kansloos project.

Chiant | 26-07-08 | 09:29 Weer typisch iets dat door rosebrildragende linksmensen is verzonnen, maar geen enkel effect sorteert omdat de achterban c.q. doelgroep dit ver van zich werpt. Een dergelijk campagne heeft alleen tot doel het moralistische gelijk van de bedenkers te bevestigen.
 Jouw Reactie
Je naam :
Je e-mailadres :
 
Title Van Je reactie :
Je reactie :
   
Vul hiernaast de twee woorden in :
Over Ons

Onbekend maakt onbemind. Tolerance United wil de wederzijdse communicatie tussen homos en hetero's verbeteren.

Onze Projecten

Een postercampagne die ten doel heeft om homoseksualiteit binnen levensbeschouwelijke kring op een positieve manier bespreekbaar te maken.

Contact
Pers

Tolerance United krijgt gelukkig veel media aandacht voor haar projecten. Wij werken graag mee en staan altijd klaar voor het beantwoorden van vragen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 06-45781437.

Persbericht Geloof in Liefde >>
Recente berichten in de Media >>