Laatste Meningen

11-06-2008 | Gaykrant| 0 reacties

Ik denk dat met confronterend hier meer bedoeld wordt dat (religieuze) ouders geconfronteerd worden met het feit dat hun kind homo is en daar mee moeten leren leven.


Geplaatst op: 28-07-2008 14:34 Christenhomo, confronterend hoeft toch ook niet kwetsend te zijn? Ik denk dat met confronterend hier meer bedoeld wordt dat (religieuze) ouders geconfronteerd worden met het feit dat hun kind homo is en daar mee moeten leren leven, dat is voor een deel van de ouders (net als de kinderen) nog steeds even heel erg slikken. Wat dat betreft is confronterend dan bedoeld in de zin van: het is zo, je moet er wat van maken samen ... en dat kan kijk maar naar de mensen op de poster! En ik hoop dat die refoscholen die volgens jou informatie zo positief zijn, de poster zullen ophangen.

 
Geplaatst op: 28-07-2008 12:57 Christenhomo, deze poster is confronterend voor mensen als: 'weigerambtenaren'. De heer Suurmond in Den Haag, die Roze Zaterdag wilde verbieden omdat het slecht zou zijn voor kinderen om twee mannen/vrouwen hand en hand te zien lopen op een zonnige zaterdagochten. Moslimouders die zowel hun ogen als de kast sluiten als blijkt dat hun kind homo is. En al die directeuren van christelijke scholen die de poster dan misschien niet confronterend vinden, maar hem niet in de gang van hun school zullen ophangen om homojongeren een hart onder de riem te steken.

Geplaatst op: 28-07-2008 12:16 Het is lang niet voor iedereen confronterend, maar wel voor mensen die denken dat homosexualiteit niet in hun religieuze kring voorkomt en ook voor het deel van de homogemeenschap dat denkt dat religie niet bij hun vrienden en kennisen van belang is. Het confronteert stereotypen die niet op de waarheid zijn gebaseerd en die zorgen voor onbegrip en intolerantie in de samenleving.Relishit tegenover plezier

Die Gay parade ziet er tenminste uit als mensen die plezier hebben. Die relishit ziet er zoals gewoonlijk uit als mensen die het moeilijk hebben.

Pierre Moustache | 26-07-08 | 09:24 Wat een slappe foto's, zeg. De asexualiteit en de spruitjeslucht walmen ervanaf. Lekker veel grijs, met een kneuterig boodschapje in nog kneuteriger fontje. Die Gay parade ziet er tenminste uit als mensen die plezier hebben. Die relishit ziet er zoals gewoonlijk uit als mensen die het moeilijk hebben. Zwaar gesubsidieerd kansloos project.

Chiant | 26-07-08 | 09:29 Weer typisch iets dat door rosebrildragende linksmensen is verzonnen, maar geen enkel effect sorteert omdat de achterban c.q. doelgroep dit ver van zich werpt. Een dergelijk campagne heeft alleen tot doel het moralistische gelijk van de bedenkers te bevestigen.
 Jouw Reactie
Je naam :
Je e-mailadres :
 
Title Van Je reactie :
Je reactie :
   
Vul hiernaast de twee woorden in :
Over Ons

Onbekend maakt onbemind. Tolerance United wil de wederzijdse communicatie tussen homos en hetero's verbeteren.

Onze Projecten

Een postercampagne die ten doel heeft om homoseksualiteit binnen levensbeschouwelijke kring op een positieve manier bespreekbaar te maken.

Contact
Pers

Tolerance United krijgt gelukkig veel media aandacht voor haar projecten. Wij werken graag mee en staan altijd klaar voor het beantwoorden van vragen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 06-45781437.

Persbericht Geloof in Liefde >>
Recente berichten in de Media >>