Laatste Projecten

07-08-2011 | Tolerance United| 1 reacties

In deze reportage gaat Tolerance United de dialoog over diversiteit aan. Tijdens het uitdelen van de vijfduizend Hoera 't is weer Pride ballonnen, werden diverse mensen op straat aangesproken.

 

Het resultaat leverde een interessant en inhoudelijk boeiend verslag van deze actie op. Spraakmakende reacties op het initiatief en pakkende interviewfragmenten over de misstanden die er nog steeds ten opzichte van homoseksuelen, lesbiennes, transgenders en biseksuelen bestaan.

 


 Reacties ( 1 )
Reportages
10-05-2010 | Caro

Goeie stukjes. Vooral de door jullie zelf gefilmde vind ik interessant. Bijzonder dat je op zo'n dag toch iemand tegenkomt die nog zo kortzichtig is als de jongen in de blauwe trui. Bijzonder vervelend dat er blijkbaar nog steeds mensen zijn die zo'n onbegrip hebben. En dat geeft maar weer aan dat jullie akties nog altijd hard nodig zijn.


Jouw Reactie
Je naam :
Je e-mailadres :
 
Title Van Je reactie :
Je reactie :
   
Vul hiernaast de twee woorden in :
Over Ons

Onbekend maakt onbemind. Tolerance United wil de wederzijdse communicatie tussen homos en hetero's verbeteren.

Onze Projecten

Een postercampagne die ten doel heeft om homoseksualiteit binnen levensbeschouwelijke kring op een positieve manier bespreekbaar te maken.

Contact
Pers

Tolerance United krijgt gelukkig veel media aandacht voor haar projecten. Wij werken graag mee en staan altijd klaar voor het beantwoorden van vragen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 06-45781437.

Persbericht Geloof in Liefde >>
Recente berichten in de Media >>