Laatste Projecten

08-01-2011 | Tolerance United| 0 reacties

Tolerance United heeft voor Gay Pride een installatie gecreëerd die te zien is in de etalage van Boekhandel Vrolijk in Amsterdam.
 

 

 

Met deze uiting reageert Tolerance United op de beslissing van Minister Marja van Bijsterveldt (OCW) om een aangenomen motie tot het geven van voorlichting op scholen over homoseksualiteit niet uit te voeren.
Deze beslissing en haar standpunt omtrent weigerambtenaren hebben tot grote commotie geleidt binnen de achterban waarbij zelfs haar aanwezigheid tijdens de Canal Pride ter discussie wordt gesteld.

Onderdeel van de uiting is een poëtische tekst van de dichter en auteur William S. Burroughs. 

 

   

 

Met ‘Minister of Hope’ wordt een beroep gedaan op de minister om haar recente beleid op het gebied van lesbiennes, homo- en biseksuelen en transgenders te herzien.

Tolerantie niet vanzelfsprekend
Helaas blijkt nog dagelijks, dat seksuele diversiteit, o.a. op scholen en gemeentehuizen, onder druk staat. Juist in deze tijd is het belangrijk dat door onze regering een boodschap van HOOP wordt afgegeven.

 

  

 

Idee, productie en realisatie: Tolerance United
Opdrachtgever: Boekhandel Vrolijk

 www.gk.nl/news/9304-etalage_voor_minister_van_bijsterveldt#reactiesJouw Reactie
Je naam :
Je e-mailadres :
 
Title Van Je reactie :
Je reactie :
   
Vul hiernaast de twee woorden in :
Over Ons

Onbekend maakt onbemind. Tolerance United wil de wederzijdse communicatie tussen homos en hetero's verbeteren.

Onze Projecten

Een postercampagne die ten doel heeft om homoseksualiteit binnen levensbeschouwelijke kring op een positieve manier bespreekbaar te maken.

Contact
Pers

Tolerance United krijgt gelukkig veel media aandacht voor haar projecten. Wij werken graag mee en staan altijd klaar voor het beantwoorden van vragen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 06-45781437.

Persbericht Geloof in Liefde >>
Recente berichten in de Media >>