Laatste Projecten

08-03-2011 | Redactie| 0 reacties

Tijdens Pride 2007 opent ook de Arena zijn deuren voor het Amsterdam Tournament. Beide evenementen vinden plaats in dezelfde week. Om incidenten te voorkomen heeft de Gemeente Amsterdam onlangs besloten een aantal vergunningen voor Pride feesten niet te verlenen.

 

 Gay Amsterdammers gaan over tot actie!

Voetal vs. PrideDe tolerantie in Amsterdam ten opzichte van homoseksuelen is de laatste jaren sterk afgenomen, agressie en geweld tegen deze groep neemt toe. Homoseksuelen en lesbiennes schromen om hun geaardheid in het openbaar te tonen.

Tijdens Pride 2007 opent ook de Arena zijn deuren voor het Amsterdam 
Tournament. Beide evenementen vinden plaats in dezelfde week en om incidenten te voorkomen heeft de Gemeente Amsterdam onlangs besloten een aantal vergunningen voor Pride feesten niet te verlenen.

Tegen het voetbalevenement zelf worden echter niet of nauwelijksPridemaatregelen genomen. Gay Pride was en is een positief voorbeeld hoe groepen van verschillende pluimage ‘hand in hand’ met elkaar om gaan. Door het gemeentelijke besluit worden homoseksuelen en lesbiennes in zekere zin weer terug de kast in gestuurd. 
PrideTolerance United komt hiertegen in actie en wil door middel van het aangaan van een dialoog, tussen verschillende hetero en homoseksuele groepen, onderlinge acceptatie bevorderen. Daarvoor worden onder andere posters, advertenties en een website ingezet. De fotografie voor de poster en printcampagne is een symbiose van het beste van twee werelden: Het enthousiasme van de voetbalsupporters, met de openheid en tolerantie van de gay cultuur:  Make love not war! Pride


Met de site www.toleranceunited.com creëert Tolerance United een platform waar bezoekers de dialoog met elkaar kunnen aangaan!

Dit initiatief kwam mede tot stand door financiële ondersteuning vanuit Stichting Fonds de Trut. De volgende bedrijven verlenen belangeloos hun medewerking aan de campagne: Wisecrackers Media, Bizon Buitenreclame, OV Media, Het Parool en Boomerang.

 
 

 Jouw Reactie
Je naam :
Je e-mailadres :
 
Title Van Je reactie :
Je reactie :
   
Vul hiernaast de twee woorden in :
Over Ons

Onbekend maakt onbemind. Tolerance United wil de wederzijdse communicatie tussen homos en hetero's verbeteren.

Onze Projecten

Een postercampagne die ten doel heeft om homoseksualiteit binnen levensbeschouwelijke kring op een positieve manier bespreekbaar te maken.

Contact
Pers

Tolerance United krijgt gelukkig veel media aandacht voor haar projecten. Wij werken graag mee en staan altijd klaar voor het beantwoorden van vragen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 06-45781437.

Persbericht Geloof in Liefde >>
Recente berichten in de Media >>