Laatste Projecten

05-11-2010 | Redactie TU| 1 reacties

In 2008 initieerde Stichting Tolerance United; Geloof in Liefde een project om homoseksualiteit binnen levensbeschouwelijke kring op een positieve manier bespreekbaar te maken.
Als vervolg op het posterinitiatief ging Tolerance United, uitgerust met camera, de straat op om te peilen hoe het staat met de combinatie homoseksualiteit en geloof.
 

 

Het resultaat zeven korte films waarin een gemêleerd publiek aan het woord komt en uiteenlopende meningen over de combinatie homoseksualiteit en geloof worden geventileerd. Kijk en luister naar ontroerende verhalen en confronterende interviews zoals het relaas van Joodse ouders met een lesbische dochter... het aangrijpende verhaal van een lesbienne verstoten door haar eigen Islamitische familie... de moeizame relatie tussen een homoseksuele man en zijn ouders, streng gelovige Jehova Getuigen... de gewetensstrijd van een Christelijke moeder, leef je wel of niet naar ‘Het Woord’ wanneer je de homoseksualiteit van een eigen zoon accepteert... het betoog van een Moslim die beweert dat homoseksualiteit niet voorkomt binnen zijn eigen gemeenschap.

Kunnen we uit deze persoonlijke verhalen en interviews opmaken dat Liefde alle geloofsvooroordelen t.o.v homoseksualiteit overwint?

Dit filmproject is een gezamenlijk initiatief van Tolerance United en COC Nederland en wordt ondersteund vanuit het project De Dialoog.

Idee en productie: Tolerance United
Regie: Jan-Dirk Bouw / Erwin Venema / Pim Mookhoek
Camera: Pierre Rezus
Montage: Richard Prins
Graphics: Dirkwirk

De Geloof in Liefde films worden binnenkort op zowel deze site als landelijk gelanceerd.

Voor meer informatie en de Geloof in Liefde DVD zijn wij te bereiken op:
06 45781 437 of  via e-mail info@toleranceunited.com

Het Tolerance United Team.
 Reacties ( 1 )
geloof in liefde dvd
01-04-2011 | joke van den Brink

graag wil ik weten hoe ik aan de dvd kan komen.Ik wil hem namelijk bekijken met een client,, die erg met dit thema bezig is


Jouw Reactie
Je naam :
Je e-mailadres :
 
Title Van Je reactie :
Je reactie :
   
Vul hiernaast de twee woorden in :
Over Ons

Onbekend maakt onbemind. Tolerance United wil de wederzijdse communicatie tussen homos en hetero's verbeteren.

Onze Projecten

Een postercampagne die ten doel heeft om homoseksualiteit binnen levensbeschouwelijke kring op een positieve manier bespreekbaar te maken.

Contact
Pers

Tolerance United krijgt gelukkig veel media aandacht voor haar projecten. Wij werken graag mee en staan altijd klaar voor het beantwoorden van vragen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 06-45781437.

Persbericht Geloof in Liefde >>
Recente berichten in de Media >>