Laatste Projecten

10-16-2009 | Redactie TU| 0 reacties

Het spraakmakende Geloof in Liefde filmproject van Tolerance United heeft een vervolg gekregen. In een vijftal openhartige interviews en negen korte films wordt dieper ingegaan op homoseksualiteit, levensbeschouwing en religie.

 

Leef mee met het verhaal van een Christelijke vrouw, die leeft naar de Bijbel en van daaruit homoseksualiteit niet kan goedkeuren, maar toch haar homoseksuele broer accepteert.
Worstelt een homomoslim van Turkse afkomst en vader van twee kinderen, met tegenstrijdige gevoelens.
Legt een heteroseksuele lerares uit waarom ze in haar omgeving homodiscriminatie aanpakt.
Licht een dappere Antilliaanse, moeder van twee homoseksuele kinderen, toe hoe zij de dialoog met haar homofobe omgeving aangaat. Gaat een heteroseksuele moslim regelmatig het gesprek met jongeren aan om homoseksualiteit uit de taboesfeer te halen.

Verplaats je in het verhaal van een lesbienne die aanvankelijk door haar moslimfamilie werd verstoten. In de korte films worden verder meningen zoals ‘God heeft homoseksualiteit verboden’ en ‘homoseksualiteit is een keuze’ geventileerd.

Bekijk hier de “Geloof in Liefde” trailer.


Volledige versies van de interviews en korte films zijn terug te vinden op de “Geloof in Liefde” DVD. 
Deze DVD kan worden ingezet om een gesprek over homoseksualiteit ( en religie ) op gang te brengen, bijvoorbeeld op scholen, jongerencentra of levensbeschouwelijke organisaties. Voor meer informatie over de “Geloof in Liefde” DVD mail naar: info@toleranceunited.com of bel 06 4578 1437.

Geloof in Liefde is een gezamenlijk initiatief van Tolerance United en projectgroep de Dialoog. Dit project van COC Nederland, Humanistisch Verbond en St. Yoesuf richt zich op het bespreekbaar maken van homoseksualiteit in levensbeschouwelijke kringen en wordt gefinancierd door het ministerie van OCW.
 Jouw Reactie
Je naam :
Je e-mailadres :
 
Title Van Je reactie :
Je reactie :
   
Vul hiernaast de twee woorden in :
Over Ons

Onbekend maakt onbemind. Tolerance United wil de wederzijdse communicatie tussen homos en hetero's verbeteren.

Onze Projecten

Een postercampagne die ten doel heeft om homoseksualiteit binnen levensbeschouwelijke kring op een positieve manier bespreekbaar te maken.

Contact
Pers

Tolerance United krijgt gelukkig veel media aandacht voor haar projecten. Wij werken graag mee en staan altijd klaar voor het beantwoorden van vragen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 06-45781437.

Persbericht Geloof in Liefde >>
Recente berichten in de Media >>